Dreumesdans

Dreumesdans is een gezellig programma voor de moeder (of vader!) en het kind (2 en 3 jaar). Zodra uw kind (goed) kan lopen of u vindt dat zijn/haar ontwikkeling aan een grotere uitdaging toe is, kunt u samen met uw kind deze bijzondere les gaan volgen. Kinderen bewegen, dansen, zingen en spelen graag en veel. Tijdens deze les wordt dit aangeboren gevoel gestimuleerd met liedjes, materialen en muziek. U krijgt ideeën aangereikt hoe u de natuurlijke bewegingsdrang van uw kind kunt stimuleren en het voelt natuurlijk reuze gezellig en veilig met mama erbij! Samen gaan wij 30 minuten bewegen en dansen. Als de moeder een keer niet kan, mag het kind uiteraard samen dansen met papa, oma, opa of verzorger. Het is een groepsles, dus u ontmoet andere moeders en kinderen.

Dreumesdans is ook geschikt voor jonge dansers in spe. Via deze cursus kunnen ze al wennen aan de grote zaal, de spiegel, hun lichaam en de dansdocente. Bij deze cursus is geen speciale kleding voorgeschreven. Wel wordt geadviseerd, met het oog op de gladde vloer, slipsokken te dragen (dus geen gewone sokken).

De acht lessen vinden plaats op woensdag van 10.30 tot 11.00 uur en worden verzorgd door dansdocente Cindy Leyenaar. We starten weer op woensdag 17 april.

Kijk voor een sfeerimpressie van de lessen in een fotoalbum van Dreumesdans: november 2015.

Peuterballet
Is uw kleine toe aan zelfstandig les volgen, schrijf hem/haar dan in voor peuterballet! Kijk op de speciale cursuspagina voor meer informatie. 

Cursus-aanbod

Korte cursussen
Leeftijd Lessen Tarief Lesduur
2-3 jaar 8 € 30,- 30 minuten inschrijven

Subsidiemogelijkheden cursus blok