Kleutercursus piano

De kleutercursus piano is bestemd voor kinderen uit groep 1 en 2. Per les krijgen vier kinderen gelijkertijd drie kwartier les, waarbij de kinderen ook genoeg bewegingsvrijheid hebben. Uniek is, dat ieder kind tijdens de les een piano voor zichzelf heeft. De lessen worden gegeven door Lisette van de Loo en Roel Hazendonk, die beide ervaring hebben met het geven van pianoles aan groepjes kleuters.

Er wordt gebruik gemaakt van een speciale lesmethode, specifiek gericht op de leeftijdscategorie. Een toetsinstrument thuis is noodzakelijk. De bedoeling is dat een ouder/verzorger elke les bijwoont.

Introductielessen
Als u eerst wilt kijken of deze cursus wil iets is voor uw kind, bestaat de mogelijkheid mee te doen aan drie introductielessen voor €37,50.

Het is op dit moment (september 2018) niet mogelijk om te beginnen met de lessen. Het is nog niet bekend op welke termijn wel weer ingestroomd kan worden. Inschrijven kan wel, u ontvangt dan uiteraard bericht zodra bekend is wanneer weer begonnen kan worden met de lessen. Als het dan onverhoopt te lang duurt, dan kunt u de inschrijving altijd schriftelijk annuleren. 

 

 

Cursus-aanbod

Korte cursussen
Leeftijd Lessen Tarief Lesduur
4-6 jaar 10 € 125,- afhankelijk van het aantal leerlingen inschrijven
4-6 jaar 3 € 37,50 Afhankelijk van het aantal leerlingen inschrijven

Subsidiemogelijkheden cursus blok