Kleutercursus piano

De kleutercursus piano is bestemd voor kinderen uit groep 1 en 2. Per les krijgen vier kinderen gelijkertijd drie kwartier les, waarbij de kinderen ook genoeg bewegingsvrijheid hebben. Uniek is, dat ieder kind tijdens de les een piano voor zichzelf heeft. De lessen worden gegeven door Lisette van de Loo en Roel Hazendonk, die beide ervaring hebben met het geven van pianoles aan groepjes kleuters.

Er wordt gebruik gemaakt van een speciale lesmethode, specifiek gericht op de leeftijdscategorie. Een toetsinstrument thuis is noodzakelijk. De bedoeling is dat een ouder/verzorger elke les bijwoont.

Introductielessen
Als u eerst wilt kijken of deze cursus wil iets is voor uw kind, bestaat de mogelijkheid mee te doen aan drie introductielessen voor €37,50.

De cursus gaat van start zodra er voldoende aanmeldingen zijn. De lessen worden gegeven op vrijdag. De lestijd wordt vastgesteld in overleg tussen de docent en cursisten. Om een voorproefje te krijgen van wat kleuters op een piano kunnen spelen na een aantal lessen, kan een filmpje van Dilaya en Arwen bekeken worden. Zij traden op tijdens het Pepernotenconcert 2013!

 

 

Cursus-aanbod

Korte cursussen
Leeftijd Lessen Tarief Lesduur
4-6 jaar 10 € 125,- afhankelijk van het aantal leerlingen inschrijven
4-6 jaar 3 € 37,50 Afhankelijk van het aantal leerlingen inschrijven

Subsidiemogelijkheden cursus blok