Music-Lab

GEZOCHT!
Jonge onderzoekers (m/v)
voor het Music-Lab!
Geef je gauw op voor onze nieuwe cursus!

In het Music-Lab maak je in 15 weken kennis met  allerlei muziekinstrumenten en muziekstijlen. 
Let op: Deze cursus is voor kinderen die niet  willen stilzitten en luisteren, maar die muziek willen maken en ontdekken! 

Wat gaan we doen?
We gaan op onderzoek uit in de wonderlijke wereld van muziek! Dit doe je door de instrumenten te onderzoeken en uit te proberen. Je ontdekt hoe je samen muziek kunt maken, schrijven, verzinnen en uitvoeren! Daarnaast zal je ook deel uit maken van het Music-Lab orkest en de Music-Lab band om echt te ontdekken hoe het is om samen muziek te maken!

Om Music-Lab onderzoeker te worden moet je aan de volgende eisen voldoen:
√    Je bent tussen de 6 en 12 jaar oud
√    Je houdt van nieuwe dingen ontdekken en onderzoeken
√    Je houdt van muziek
√    Je wilt graag alle instrumenten die op de muziekschool zijn uitproberen.
√    Je wilt graag muziek maken en zingen

Voldoe jij aan deze eisen? Geef je dan snel op voor de cursus Music-Lab!

Voor de ouders
Op een speelse manier leert uw kind verschillende instrumenten en muziekstijlen (her)kennen, zingen, componeren, improviseren en samenspelen. Ook wordt een basis meegegeven op het gebied van noten lezen.
De muzikale ontwikkeling wordt gestimuleerd door middel van “experimenteren en ervaren”. Uw kind gaat in de lessen zelf op ontdekkingstocht en vormt uiteindelijk zelf een mening en beeld over muziek en muziekinstrumenten. Daarnaast krijgen zij een goede muzikale basis mee die in instrumentale lessen van pas komt. Deze cursus is zeer geschikt voor kinderen die graag met muziek bezig zijn, maar die nog niet weten welk instrument ze willen gaan spelen.

De lessen
De lessen worden gegeven op maandag, van 16.00 tot 16.45 uur door docente Kim Bosch, en bij voldoende aanmeldingen voor een tweede groep, van 16.45 tot 17.30 uur. Per groepen worden maximaal 12 kinderen ingedeeld. Inschrijven kan nu voor de groep van 16.00 tot 16.45 uur. Deelname kost 45 euro voor 15 lessen. Op maandag 11 februari 2019 beginnen we weer! 


 

Cursus-aanbod

Korte cursussen
Leeftijd Lessen Tarief Lesduur
6-12 jaar 15 € 45,- 45 minuten inschrijven

Subsidiemogelijkheden cursus blok