Dwarsfluit (begeleidingslessen)

Speel je dwarsfluit, heb je al een zekere basis, heb je er genoeg van altijd alleen te spelen en had je altijd al die leuke stukjes willen spelen met pianobegeleiding? Te denken aan bijvoorbeeld prachtige highlights zoals de Fluitsonates van Bach, het Rondo van Mozart, de Sicilienne van Faur?, of bewerkingen van het beroemde Salut d'Amour van Elgar, La Cumparsita van Rodrigues of het Vilja lied van Lehar? Dat kan nu!

,,Ik weet hoe leuk het is om als dwarsfluitiste begeleid te worden op de piano. Daarom wil ik anderen ook deze kans bieden'', vertelt docente Christianne van Gelder. Tijdens haar lessen begeleidt ze regelmatig leerlingen die al les volgen bij haar, maar nu biedt Van Gelder ook andere dwarsfluitisten deze mogelijkheid. Eén van de voordelen die dit biedt, is dat zij zelf bovenal fluitiste is en daarom naast het begeleiden ook meteen aanwijzingen kan geven. Ook kan zij haar leerlingen wegwijs maken in het samenspelen.

Christianne van Gelder speelt al vele jaren piano. Aan het conservatorium volgde zij piano als bijvak. Inmiddels begeleidt zij haar leerlingen al bijna dertig jaar.

Deze cursus wordt aangeboden op basis van knipkaartlessen. Dit zijn flexibele lessen, die bijvoorbeeld wekelijks afgenomen kunnen worden maar indien gewenst ook maandelijks. De lessen worden altijd in overleg tussen de docent en cursist afgesproken. Er zijn knipkaarten voor vijf en tien lessen verkrijgbaar. Kinderen en jongeren tot en met 20 jaar betalen voor vijf lessen 142,50 euro en voor tien lessen 283,50 euro. Vanaf 21 jaar betaalt men respectievelijk 172,50 en 342,50 euro. Deze begeleidingslessen zijn bedoeld voor zowel leerlingen als niet-leerlingen van de Muzen tot C-niveau.

Docent Lesdag
Christianne van Gelder dinsdag, donderdag
   

Bij voldoende interesse en beschikbaarheid van een docent zijn andere dagen ook mogelijk.

Cursus-aanbod

Korte cursussen
Leeftijd Lessen Tarief Lesduur
13-20 jaar 5 of 10 € 142,50 knipkaart, 30 minuten, vanaf 142,50 euro inschrijven
8-12 jaar 5 of 10 € 142,50 knipkaart, 30 minuten, vanaf 142,50 euro inschrijven
21+ jaar 5 of 10 € 172,50 Knipkaart, 30 minuten, vanaf 172,50 euro inschrijven

Subsidiemogelijkheden cursus blok