Peuterballet

Peuters hebben een natuurlijke behoefte om te bewegen en te dansen.  En wat is dan leuker om lekker samen te bewegen en te dansen?! Daarom is er peuterballet. Een speelse aanzet, waarbij met eenvoudige dansspelletjes geprobeerd wordt kinderen plezier in dans, ballet en muziek bij te brengen. Het is ook meteen de eerste kennismaking met echte balletmuziek. Samen dansen op muziek uit onder andere Het Zwanenmeer, De Notenkraker en nog veel meer. 

Korte cursus Ontmoetingshuis
Vanaf zaterdag 23 maart starten we met een korte cursus peuterballet in het Ontmoetingshuis in Veenendaal Oost. De 8 lessen worden gegeven van 12.45 tot 13.30 uur door docente Cindy Leyenaar en het kost € 35,00. Inschrijven voor deze lessen kan via de inschrijfbutton onderaan deze pagina. 

Jaarcursus
De lessen van de jaarcursus tellen 45 minuten en worden gegeven op zaterdag, van 10.00 tot 10.45 uur. Docente is Cindy Leyenaar. Er zijn 30 lessen voor 110 euro. Dit cursusjaar is het niet meer mogelijk om in te stromen bij deze lessen (dit kan weer per september 2019), maar als uw peuter toch alvast graag wil dansen, dan is hij/zij van harte welkom bij onze lessen in het Ontmoetingshuis.

'Ik wil wat anders'
Het kan natuurlijk gebeuren dat uw peuter ineens na een paar lessen roept 'ik wil wat anders!'. Dan is het zeker mogelijk om tussentijds uit te schrijven! Stuur in zo'n situatie gewoon even een mailtje naar info@muzenveenendaal.info
(De mogelijkheid voor tussentijds stoppen betreft een uitzondering, enkel bij peuterballet bestaat deze mogelijkheid)
 

Dreumesdans
Bij peuterballet gaat het echt om dansen zonder mama of papa, de kleine volgt zelfstandig de balletles. Vindt u het leuk om uw peuter samen te dansen, doe dan mee met onze cursus dreumesdansKledingvoorschriften
Voor de danscursussen van Muziekschool de Muzen gelden kledingvoorschriften.

Cursus-aanbod

Jaarcursus
Leeftijd Lessen Tarief Lesduur
2-3 jaar 30 € 110,- 45 minuten inschrijven
Korte cursussen
Leeftijd Lessen Tarief Lesduur
2-3 jaar 8 (Ontmoetingshuis) € 35,- 45 minuten inschrijven

Subsidiemogelijkheden cursus blok