Blokfluitensemble

De blokfluit is helemaal terug. Werd zij vroeger nog wel eens gezien als een beginnersinstrument dat je zo snel mogelijk inruilde voor het echte werk, tegenwoordig wordt haar heldere en warme klank weer enorm gewaardeerd. De blokfluit heeft dan ook veel meer kanten dan je in eerste instantie zou denken! Het blokfluitensemble is bedoeld voor mensen die minimaal twee jaar les hebben gehad (vanaf 18 jaar). We spelen zowel oude als moderne muziek op alle typen blokfluiten. Er zijn achttien lessen en er wordt gestart zodra voldoende aanmeldingen binnen zijn (minimaal acht).

Ad van Vliet verzorgt alle blokfluitcursussen, waaronder ook het blokfluitensemble.

Er is een blokfluitensemble op maandag (16.00-17.00 uur, wekelijks) en op donderdag (19.30-20.30 uur, 2-wekelijks). Ook leden, die niet elke les kunnen volgen, zijn van harte welkom bij het maandagensemble. Zij kunnen zich inschrijven voor een 'halve cursus', van 18 lessen. Zij overleggen dan samen met Ad van Vliet welke lessen er wel of niet gevolgd kunnen worden. Als de 18 lessen eenmaal gevolgd zijn, is het wel noodzakelijk dat u zich dan opnieuw inschrijft voor nogmaals 18 lessen. Uiteraard worden dan enkel de lessen die daadwerkelijk gevolgd worden, in rekening gebracht. 

Leerlingen die al een instrumentale of vocale jaarcursus volgen bij De Muzen, krijgen 50% korting op het ensembletarief.

 

 

Cursus-aanbod

Ensembles
Leeftijd Lessen Tarief Lesduur
Vanaf 2e jaars 37 € 185,- 60 minuten maandag inschrijven
Vanaf 2e jaars 18 € 90,- 60 minuten maandag inschrijven
Vanaf 2e jaars 18 € 90,- 60 minuten donderdag inschrijven

Subsidiemogelijkheden cursus blok