Bandlessen

Je speelt fantastisch gitaar, slagwerk of je hebt een geweldige stem en je wilt nu wel eens in een popband spelen met anderen? Dit is je kans! Je hoeft niet meer te dromen van een eigen band waarin je met elkaar popsongs ten gehore brengt. Sluit je gewoon aan bij de onze!

In de bands wordt uiteraard rekening gehouden met ieders muzikale ervaring en voorkeuren. We kiezen samen de nummers uit waarin we ons willen vastbijten en zorgen dat alle instrumenten daarbij tot hun recht komen. Ook optredens tijdens popconcerten, open dagen en andere evenementen maken deel uit van deze cursus. Je leert dus meteen goed om op te treden voor publiek! 

Je moet wel les hebben (gehad) in je eigen instrument om aan de popband deel te kunnen nemen. Je kunt je voor deze bandlessen solo inschrijven en wij kijken dan bij welke band je aan kunt sluiten, maar je kunt ook als bestaande band mee doen aan deze leuke bandlessen. Wil je weten welke mogelijkheden er voor jou zijn? Stuur dan een mailtje naar info@muzenveenendaal.info.

Het mooie aan de bandlessen is dat je elke week repeteert. De ene week doe je dat als band onder begeleiding van één van onze vakdocenten, de andere week repeteer je alleen samen met de bandleden. Deelname aan de bandlessen (18 repetities, 18 maal begeleiding) kost 150 euro. Volg je bij De Muzen een reguliere jaarcursus, dan betaal je slechts 75 euro! 

Om een impressie te krijgen van de bandlessen, bekijk dit filmpje

 

Cursus-aanbod

Jaarcursus
Leeftijd Lessen Tarief Lesduur
vanaf 14 jaar 18 € 150,- 60 minuten inschrijven
vanaf 14 jaar 18 € 75,- 60 minuten inschrijven

Subsidiemogelijkheden cursus blok