Kaboem!

Kaboem!, de allerleukste slagwerklessen voor jonge kinderen! Trommelt uw kleuter overal op of tikt hij steeds ritmisch op de grond met zijn voet?  Dan zijn onze lessen Kleuter Kaboem! en Kinder Kaboem! echt iets voor hem of haar!

Kinderen vanaf 4 jaar kunnen bij ons terecht voor deze leuke slagwerklessen. In de lessen spelen kinderen op allerlei slaginstrumenten, zoals het drumstel en djembé.

Deze instrumenten worden door de kinderen gebruikt bij het meespelen met kinderliedjes of zij maken de geluiden bij een verhaal wat verteld wordt door docent Evert Gombert. Het gaat in de lessen om samen spelen en samen muziek maken. De kinderen krijgen geen huiswerk mee naar huis en het is ook niet noodzakelijk om thuis een slaginstrument te hebben om te oefenen.

Introductielessen
Kleuter Kaboem! is bedoeld voor 4 en 5-jarigen, Kinder Kaboem! is voor kinderen van 6 en 7 jaar. Wilt u weten of het iets is voor uw kind? Geef hem of haar dan op voor de drie introductielessen voor €37,50. Zijn de lessen zo leuk, dan kan doorgegaan worden met een reeks van 10 lessen voor €125. De lessen duren 30 minuten en worden gegeven woensdag en donderdag. Na aanmelding neemt de docent contact met u op om te overleggen over het exacte lesmoment.

 

Cursus-aanbod

Korte cursussen
Leeftijd Lessen Tarief Lesduur
4-5 jaar 3 € 37,50 30 minuten inschrijven
4-5 jaar 10 € 125,- 30 minuten inschrijven
6-7 jaar 3 € 37,50 30 minuten inschrijven
6-7 jaar 10 € 125,- 30 minuten inschrijven

Subsidiemogelijkheden cursus blok