Hoezo te oud voor harp

Wist u dat heel veel verschillende muziekstijlen gespeeld kunnen worden op een harp? Klassieke, keltische, Zuid-Amerikaanse, moderne, oude, pop-, jazzmuziek ... Noem maar op. Wist u ook dat u echt nooit te oud bent om de harp te leren bespelen? En wist u dat het leren bespelen van een harp ook helemaal niet moeilijk is? 

Waarom speelt u eigenlijk nog geen harp?

De cursus ‘Hoezo te oud voor harp’ is bedoeld voor mensen die altijd al eens harp hadden willen gaan bespelen, maar bij wie het er nooit van kwam. Maar ook voor mensen bij wie de interesse pas sinds kort is ontstaan. Met deze cursus wordt de eerste stap gemakkelijker gezet. Muzikale voorkennis is namelijk niet nodig. In de korte cursussen worden de beginselen van het spelen op een harp aangeleerd. Vanaf les één leert u al leuke stukken spelen!

De lessen worden gegeven in kleine groepjes, waarbij voldoende individuele aandacht is. De cursus bestaat uit acht lessen* voor €78 en is bedoeld voor geïnteresseerden vanaf 21 jaar. Dit is dé kans om te ontdekken of de harp uw instrument is. 
 

Docent Lesdag
Heleen Venekamp Donderdag

Bij voldoende interesse en beschikbaarheid van een docent zijn andere dagen ook mogelijk.
*Kijk hier voor meer informatie over de indeling van deze kennismakingscursus.

 

 

Cursus-aanbod

Korte cursussen
Leeftijd Lessen Tarief Lesduur
21+ jaar 8 € 78,- Afhankelijk van groepsgrootte inschrijven

Subsidiemogelijkheden cursus blok