Hoezo te oud voor accordeon

Wist u dat werkelijk alle muziek gespeeld kan worden op een accordeon? Klassieke muziek, tango's, blues, jazz, ... Noem maar op. Wist u ook dat u echt nooit te oud bent om een muziekinstrument te leren bespelen? En wist u dat het leren bespelen van een accordeon ook helemaal niet moeilijk is? 

Waarom speelt u eigenlijk nog geen accordeon?

De cursus ‘Hoezo te oud voor accordeon’ is bedoeld voor mensen die altijd al eens accordeon hadden willen gaan bespelen, maar bij wie het er nooit van kwam. Maar ook voor mensen bij wie de interesse pas sinds kort is ontstaan. Met deze cursus wordt de eerste stap gemakkelijker gezet. Muzikale voorkennis is namelijk niet nodig. In de korte cursussen worden de beginselen van het spelen op een accordeon aangeleerd, ook wordt een stuk techniek behandeld en worden verschillende stukken gespeeld.

De lessen worden gegeven in kleine groepjes, waarbij voldoende individuele aandacht is. De cursus bestaat uit acht lessen* voor €78 en is bedoeld voor geïnteresseerden vanaf 21 jaar. Dit is dé kans om te ontdekken of de accordeon uw instrument is. De docent is Hans van Schuppen. 

 

 

*Kijk hier voor meer informatie over de indeling van deze korte cursus.

Cursus-aanbod

Korte cursussen
Leeftijd Lessen Tarief Lesduur
21+ jaar 8 € 78,- Afhankelijk van groepsgrootte inschrijven

Subsidiemogelijkheden cursus blok