Hoezo te oud voor piano

U bent nooit te oud om een muziekinstrument te leren bespelen. Daarom is er de cursus 'Hoezo te oud voor piano. Een ideale manier om op latere leeftijd toch nog piano te leren spelen. De cursus ‘Hoezo te oud voor piano’ is bedoeld voor mensen die altijd al eens het instrument hadden willen gaan bespelen, maar bij wie het er nooit van kwam. Maar ook voor mensen bij wie de interesse pas sinds kort is ontstaan. Tevens is het mogelijk uw oude vaardigheden weer op te halen en eventueel een quatre-mains partner te zoeken.  

Met deze cursus wordt de eerste stap gemakkelijker gezet. Muzikale voorkennis is namelijk niet nodig. In de lessen worden de beginselen van het pianospel aangeleerd, u leert notenlezen, er wordt een stuk techniek behandeld en worden verschillende stukken gespeeld.

Speelt uw kind piano maar u kunt hem/haar niet helpen? Dan is deze cursus ook voor u. Doordat u leert notenlezen, en wegwijs gemaakt wordt op de piano, snapt u beter wat uw kind doet. 

De lessen worden gegeven in een kleine groep, waarbij voldoende individuele aandacht is. U wordt ingedeeld op niveau, indien u eerder piano gespeeld hebt. De cursus bestaat uit 8 lessen voor €78* en is bedoeld voor geïnteresseerden vanaf 21 jaar. Dit is dé kans om te ontdekken of de piano uw instrument is!

 
Docent Lesdag
Lisette van de Loo maandag, vrijdag
Roel Hazendonk dinsdag
Hans-Erik Dijkstra woensdag, donderdag, vrijdag
Vincent Robert donderdag, vrijdag

Er zijn geen vaste lestijden. De docent neemt contact op met de cursist(en) om te overleggen over de lestijd.
 

*Kijk hier voor meer informatie over de indeling van deze korte cursus.

 

Cursus-aanbod

Korte cursussen
Leeftijd Lessen Tarief Lesduur
21+ jaar 8 € 78,- Afhankelijk van groepsgrootte inschrijven

Subsidiemogelijkheden cursus blok