Inschrijven

Leuk dat u zichzelf of uw kind wilt inschrijven voor een cursus bij Muziekschool de Muzen. In de cursusbalk (bovenaan) kunt u het instrument, de dans- of zangvorm van uw keuze vinden. U klikt op 'cursussen' en kiest vervolgens de cursus van uw voorkeur. Via deze cursuspagina kunt u zichzelf, of uw kind, inschrijven voor de betreffende cursus.

De vermelde bedragen op de pagina gelden voor één cursusseizoen en zijn exclusief eventuele huur van een instrument. Na inschrijving geldt voor de basiscursussen een verlenging. Uitschrijvingen dienen voor 1 juni schriftelijk aan de administratie van De Muzen te worden doorgegeven, onder vermelding van de reden. Bij korte cursussen bent u alleen ingeschreven gedurende de looptijd van de cursus. Uitschrijven is hierbij niet nodig. Voor een verlenging van de cursus of het volgen van een nieuwe cursus is een nieuwe inschrijving noodzakelijk!

Algemene informatie (over onder andere duur van inschrijving, uitschrijven, betalingen, tegemoetkoming lesgeld, ziekte, klachten en examens/rapporten)

Algemeen reglement