Dans, zing en speel mee bij Open Dag

Kom zaterdag 14 april naar onze Open Dag in het Ontmoetingshuis! Ontdek hoe leuk het is om een muziekinstrument te bespelen, maak kennis met onze docenten, dans lekker mee, en laat je schminken.

Tijdens de Open Dag kan je elk instrument gewoon eens oppakken en bespelen. Dit is jouw kans om te ontdekken welk instrument of zangvorm het beste bij jou past. De docenten helpen jou graag bij jouw ontdekkingstocht. Tussendoor kan je ook genieten van optredens, of doe je mee aan een workshop. Zo kan je ontdekken hoe leuk het is in het Music Lab, kan je met docente Miriam Veeger aan de slag in de workshop grafische partituren (muziek maken voor het hele gezin) of ontdek je hoe leuk de harp is om te bespelen. 

Bij de optredens laten leerlingen, jong en oud, van zich horen. Van een beginnend harptrio tot een gevorderd dwarsfluittrio, leerlingen uit de Talentenklas, het Jubileumorkest en barokensemble Barrocco delle Muse, te veel om op te noemen. Maar niet alleen muziekleerlingen laten zich zien, dat geldt natuurlijk ook voor de dansleerlingen. Klassiek ballet, tapdance, hiphop, kleuterballet, ... ook hier kan je alles eens zien en meemaken! 

En als jij tijdens onze Open Dag enthousiast geworden bent over een instrument, dans- of zangles en jij schrijft je ter plekke in, krijg je ook nog eens 10% korting op die inschrijving!* 

De Open Dag is van 10.00 tot 13.00 uur in het Ontmoetingshuis, aan de Spiesheem 54 in Veenendaal. Jij komt toch ook?! Het programma voor de Open Dag vind je hier
* De 10% korting is niet van toepassing op al bestaande inschrijvingen (cursussen waarvan al minimaal één les heeft plaatsgevonden), cadeaubonnen en cursussen waar al een korting op van toepassing is. 


Workshop grafische partituren: Muziek maken voor het hele gezin

Bij deze workshop hoef je geen instrument te kunnen bespelen en geen noten te kunnen lezen maar toch kun je met je hele gezin een muziekstuk componeren!  

Hoe dan? 
We gaan geluiden vastleggen in symbolen en kleuren zodat iedereen begrijpt welk geluid er gemaakt gaat worden! De geluiden worden gemaakt met de stem en de aanwezige muziekinstrumenten. Het muziekstuk gaan we natuurlijk uitvoeren aan het eind van de workshop. 
 
Bespeel je een instrument? Neem het mee. 
Leeftijd van 0 tot 100 jaar 

De workshop wordt gegeven van 11.00 tot 11.30 uur.