Extra lessen via de eindejaarskaart

Nadert jouw laatste les voor de zomervakantie al, en wil je eigenlijk nog wel een paar lessen volgen voor de vakantie? Schrijf je dan in voor de Eindejaarskaart! Met deze kaart kan je nog 1, 2 of 3 lessen aanschaffen. Aan jou de keuze!

Eigenlijk is de Eindejaarskaart hetzelfde als een knipkaart, alleen met minder lessen maar wel met dezelfde prijs per les. De cursist schrijft zich in voor een aantal individuele lessen van 30 minuten en overlegt dan samen met zijn of haar docent wanneer deze lessen gevolgd kunnen worden. De voorwaarde die wij er aan stellen is, dat de lessen wel gevolgd moeten worden in het huidige cursusjaar. Na inschrijving krijgt de docent via de administratie een kaart waarop docent en cursist samen de gevolgde lessen aftekenen. De lessen kunnen niet meegenomen worden naar september. Deze Eindejaarskaart is te gebruiken voor elk instrument, en voor beide zangvormen. 

Elke cursist, vanaf 13 jaar, kan een Eindejaarskaart aanschaffen. Het maakt niet of je eerder in het cursusjaar al via een knipkaart les volgde, of dat je ingeschreven staat voor een jaarcursus. Als jij graag tot aan de zomervakantie nog een aantal lessen wilt volgen, dan is dit jouw mogelijkheid!

Inschrijven voor de Eindejaarskaart kan helaas enkel aan de balie van Spectrum via een speciaal inschrijfformulier, en niet via deze website. 

Tarievenoverzicht Eindejaarskaart

13-20 jaar
1 les € 28,50
2 lessen € 57
3 lessen € 85,50
21 jaar en ouder
1 les € 34,50
2 lessen € 69
3 lessen € 103,50