Gezellig samen dansen met jouw dreumes

Dreumesdans is een reuze leuk en gezellig programma voor kinderen van 2 tot 3 jaar, samen met een (groot)ouder! Lekker samen bewegen op muziek en leuke spelletjes doen. Doe ook mee aan deze bijzondere lessen bij Muziekschool de Muzen!

Kinderen bewegen, dansen, wiebelen, zingen en spelen graag en veel. Tijdens deze les wordt dit aangeboren gevoel gestimuleerd met liedjes, materialen en muziek. In deze cursus bewegen en dansen ouder en kind samen. En het voelt natuurlijk reuze gezellig en veilig met papa of mama erbij!

Dreumesdans is ook geschikt voor jonge dansers in spe. Via deze cursus kunnen ze al wennen aan de grote zaal, de spiegel, hun lichaam en de dansdocente en na afloop kunnen ze, als ze willen natuurlijk, doorstromen naar het peuterballet. Bij deze cursus is geen speciale kleding voorgeschreven. Wel wordt geadviseerd, met het oog op de gladde vloer, slipsokken te dragen of om op blote voeten mee te doen.

Startdatum
De cursus Dreumesdans bestaat uit 8 lessen en kost € 30. De cursus begint woensdag 16 januari 2019 weer. Wil jij mee doen met jouw dreumes, meld je dan snel aan! De wekelijkse lessen vinden plaats van 10.30 tot 11.00 uur en worden gegeven door Cindy Leyenaar. Aanmelden kan via de cursuspagina Dreumesdans.