Groot feest bij Pepernotenconcerten

Volop muziek, een hilarisch toneelstuk, pepernoten, Zwarte Pieten en natuurlijk Sinterklaas. De Pepernotenconcerten van Muziekschool de Muzen en Volksuniversiteit Veenendaal waren stuk voor stuk één groot feest!

Drie keer werd het Ontmoetingshuis flink op z’n kop gezet. Leerlingen van de theaterwerkplaats van de Volksuniversiteit zetten een geweldig toneelstuk neer. Elke keer kregen de spelers de lachers op hun hand, en ging het publiek volledig op in het stuk over de uitvinding van een superpepernoot.

Onze jonge leerlingen zorgden voor muziek, waarbij de allerjongste muzikant pas 3 jaar was! Er werd gedanst, gezongen, de boomwhackers klonken en ook de viool, piano, harp, blokfluit, dwarsfluit, gitaar, trompet, klarinet en cello kwamen voorbij. En vrijdag kwam ook nog eens de Scheepjeswolharmonie langs.

Natuurlijk kwam ook Sinterklaas op bezoek. Hij sprak de uitvinders van de superpepernoot die toch niet zo heel geweldig was, en de dieven eens streng toe. Daarna nam hij alle tijd voor de kinderen.

Wil je meer weten over de toneellessen van de Volksuniversiteit, kijk dan op www.vuveenendaal.nl. Nieuwsgierig naar muziek-, zang- of dansles? Kijk dan eens rond op deze website! 

Bekijk foto's van de Pepernotenconcerten 2017 in het foto-album 'Pepernotenconcerten 2017'.