Kerstconcert vol viool en zang

Onze vioolleerlingen verzorgen samen met zangleerlingen van ReZonanZ vrijdag 21 december een kerstconcert in Wijkkerk Aller Erf. Samen brengen zij kerstmuziek van alle tijden en uit heel Europa ten gehore.

,,Samenwerken met het kinderkoor van Miriam Drost, ReZonanZ, dat wil ik”, vertelt Hanna Koens, een van onze (alt)viooldocenten. ,,Het leek mij leuk om het dit jaar weer eens anders te doen. Ieder jaar organiseer ik een kerstconcert voor mijn leerlingen en probeer ik het een andere invulling te geven. De ene keer in een verzorgingstehuis, de andere keer in bijvoorbeeld de bibliotheek. Ik nam contact op met Miriam Drost, en zij zei meteen enthousiast ‘ja’.”

Dit resulteert in een mooie samenwerking tussen Muziekschool de Muzen en ReZonanZ. Tijdens het kerstconcert klinkt er kerstmuziek van alle tijden en uit heel Europa, in een afwisselende mix van zang en viool, en in samenzang met het publiek. Noëlle Drost begeleidt het geheel achter de piano.

Het kerstconcert vindt plaats op vrijdag 21 december, vanaf 19.30 uur, in Wijkkerk Aller Erf, te vinden aan het Ronde Erf 89 in Veenendaal. Toegangskaarten kosten € 5,00 per stuk en zijn te koop via www.koopetickets.nl