Nieuwe leslocatie De Muzen

Omdat nog onbekend is hoe lang Muziekschool de Muzen geen gebruik kan maken van Spectrum, hebben wij de afgelopen dagen, in overleg met de gemeente Veenendaal, gezocht naar een tijdelijke, nieuwe locatie. En met succes. Vanaf aankomende maandag, 6 november, verhuizen wij al onze lessen naar het Ontmoetingshuis in Veenendaal-Oost. De lestijden en -dagen blijven in principe ongewijzigd, op een klein aantal wijzigingen na. Betreft de wijziging jou, dan neemt jouw docent hierover uiteraard contact met jou op.

De eerste dagen zal misschien nog niet alles even goed verlopen, er ontbreekt misschien nog wat in een lokaal maar wij hopen hierbij op jullie begrip. Wij doen er alles aan om alles zo snel mogelijk weer goed te laten verlopen. In het gebouw zelf ontbreekt nog een bewegwijzering richting de lessen van De Muzen, maar er zijn voldoende mensen in het gebouw aanwezig om de weg te wijzen. Ben jij op zoek naar jouw lesruimte, vraag het dan gerust even! 

Het Ontmoetingshuis beschikt over voldoende (gratis) parkeergelegenheid en er is ook een wachtruimte, met aangrenzend een horecagelegenheid. Het Ontmoetingshuis is gevestigd aan de Spiesheem 54 in Veenendaal.

Wij begroeten jou vanaf volgende week graag in het Ontmoetingshuis!