Nieuwjaarsconcert: 'Samen 2018 in'!

Samen in 2018!

Onder deze titel vindt vrijdag 12 januari het jaarlijkse Nieuwjaarsconcert van Muziekschool de Muzen plaats. Samen met onze nieuwe directeur, Clemens Rosmulder, maar ook samen met onze leerlingen.

Het muzikale programma heeft een bijzondere invulling, met een aantal families die samen op het podium staan. Ouders samen met hun kinderen, broers en zussen samen, etc. Stuk voor stuk unieke optredens. Ook viooldocente Miriam Veeger treedt samen met haar kinderen op. De afsluiting van het Nieuwjaarsconcert is in handen van ons Jubileumorkest. Met veel plezier en enthousiasme wordt door dit orkest wekelijks gerepeteerd en zij treden nu graag samen voor jou op.

Als de laatste noten van het Nieuwjaarsconcert hebben geklonken, is het nog niet afgelopen. Aansluitend vindt de nieuwjaarsreceptie plaats. Alle aanwezigen zijn van harte welkom om gezamenlijk het glas te heffen op 2018.

Het concert vangt vrijdag 12 januari 2018 om 19.30 uur aan in de zaal van het Ontmoetingshuis in Veenendaal-Oost. De toegang tot het concert is gratis, maar omdat wij wel graag willen weten op hoeveel bezoekers wij kunnen rekenen, vragen wij jou wel, als je komt, of jij je even wilt aanmelden. Dan weten wij hoeveel stoelen wij klaar moeten zetten, bedankt!