Peuter en kleuterdans in Ontmoetingshuis

We keren toch een beetje terug naar het Ontmoetingshuis. Vanaf zaterdag 12 januari geeft docente Cindy Leyenaar hier korte cursussen peuter- en kleuterballet. Voor onze jaarcursussen verandert er niets, deze lessen blijven gewoon in Spectrum.

In de lessen peuterballet wordt de natuurlijke behoefte van peuters om te bewegen en dansen gestimuleerd. Want wat is er nou leuker dan lekker samen te bewegen en dansen? De lessen hebben een speelse aanzet. De cursus bestaat uit 8 lessen en deze worden gegeven van 12.45 tot 13.30 uur. De kosten bedragen € 35,00.

Kleuters die niet stil kunnen blijven zitten en willen dansen, zijn van harte welkom bij de cursus kleuterballet. In deze lessen gaat docente Cindy Leyenaar samen met de kleuters op zoek naar bewegings- en dansmogelijkheden, waarbij gebruik gemaakt wordt van leuke onder- en voorwerpen zoals dieren, sprookjes en poppen. De cursus bestaat uit 8 lessen en deze worden gegeven van 13.30 tot 14.15 uur. De kosten bedragen € 35,00.

De lessen starten vanaf zaterdag 12 januari in het Ontmoetingshuis, aan de Spiesheem 54 in Veenendaal-Oost. Inschrijven voor deze lessen kan via de cursuspagina's kleuterballet en peuterballet.