Speel mee met onze dwarsfluitensembles

Speel je dwarsfluit en lijkt het je leuk om eens samen te spelen met meerdere fluitisten? Schrijf je dan in voor onze dwarsfluitensembles! Er is een ensemble voor beginners, en één voor gevorderde fluitisten. Bij beide ensembles leer je samenspelen, samen werken, luisteren naar de ander en dat allemaal aan de hand van veel verschillende muzikale stijlen, zoals klassiek, romantisch, jazzy, maar ook hedendaags. 

Beide cursussen tellen 15 lessen voor € 75,00 en de lessen worden 2-wekelijks gegeven van 19.00 tot 20.00 uur door docente Christianne van Gelder. De beginnersgroep, bedoeld voor spelers op diploma A-niveau (zo'n 2-3 jaar les), begint op donderdag 1 november. De gevorderde-groep, bedoeld voor fluitisten op B/C-niveau (zo'n 5-6 jaar les), begint op donderdag 8 november. Wil je graag weten of je mee kan doen met één van onze ensembles, overleg dan met Christianne van Gelder of kom 1 of 8 november gewoon even langs. Je bent van harte welkom.

Als je bij De Muzen een jaarcursus volgt van het vocale of instrumentale onderwijs, krijg je 50% korting op jouw inschrijving. Inschrijven voor de ensembles kan via de cursuspagina's: beginners en gevorderden