Strijkersensembles van start

In januari willen we starten met drie strijkersensembles: een beginnersgroep, een middengroep/gevorderden en een ensemble voor volwassenen. Leerlingen die al een jaarcursus volgen (van het instrumentale of vocale onderwijs) bij De Muzen, krijgen 50% korting op de inschrijving!

De beginnersgroep en middengroep/gevorderden worden geleid door docente Miriam Veeger. Er is in deze lessen voor alle niveaus geschikte muziek: lekker makkelijk weg te spelen als je nog niet zo lang bezig bent, en meer uitdagende partijen voor de gevorderde strijkers. Beide ensembles starten zaterdag 19 januari. De lessen van de beginnersgroep zijn van 13.00 tot 14.00 uur, en de middengroep/gevorderden repeteren op zaterdag van 14.00 tot 15.00 uur. Er zijn 15 lessen voor € 75,00. Inschrijven kan via de cursuspagina 'Strijkersensembles'.

In het strijkersensemble voor volwassenen wordt een mix van klassieke, lichte klassieke muziek en populaire muziek, maar ook wereldmuziek gespeeld, maar verzoeknummers zijn ook mogelijk. Docent Gabriël Hernandez Dionis maakt de muziek op maat! De repetities worden gegeven op vrijdag, van 19.00 tot 20.00 uur, en we starten op vrijdag 18 januari. De cursus bestaat uit 15 lessen voor € 75,00. Inschrijven voor deze cursus kan via de cursuspagina 'Strijkersensemble voor volwassenen'.