Toneelles voor kleuters: wees wie je wilt zijn!

Een piraat, prinses, wolf, ninja, verpleegster, … De kinderen die mee doen met onze toneellessen voor kleuters (4-6 jaar) kunnen zijn wie ze willen zijn! De rollen worden op maat geschreven.

Het bijzondere aan de toneellessen is dat iedereen kan zijn wie hij wil zijn. De rollen worden speciaal voor elke groep opnieuw geschreven. Bij de kleuterlessen leverde dat de afgelopen jaren prachtige combinaties tussen baby gorilla’s, ninja’s, prinsessen, wolven en toverfeeën op. ,,Dat maakt de lessen ook zo uniek, niets is gek”, vertelt docente Kim Eichelsheim. ,,Ook zijn er geen hoofdrollen. Het draait niet om één of twee mensen, maar om de volledige groep.

De toneellessen voor de kinderen van 4 tot en met 6 jaar starten bij voldoende aanmeldingen op maandag 11 februari. De lessen worden gegeven van 16.00 tot 17.00 uur door Kim Eichelsheim in de zaal van Spectrum. De cursus telt 10 lessen voor € 53,00. Aanmelden kan via de cursuspagina. Eerst een proefles mee doen, kan ook. Neem dan even contact op via info@muzenveenendaal.info